header
« Inapoi

Vila Irina

Vila Irina se afla in localitatea Mamaia Sat si reprezinta locul ideal de petrecere a unui sejur la mare (mai putin de 300 de metri distanta fata de plaja). In apropiere se afla Hanului Piratilor si Discoteca Ibiza, principalele atractii ale tinerilor. Turistii care vin aici se bucura de posibilitatea de a-si petrece concediul atat in statiunea Mamaia cat si in celelalte statiuni de pe litoral.

Proprietarii vin  in intampinarea turistilor cu o oferta de cazare greu de refuzat:6 camere mobilate cu mult bun gust ce sunt asezate pe cele doua nivele ale vilei. In functie de cerinte, acestia pot alege cazarea in camere cu doua sau trei paturi.

Numarul de locuri disponibile pentru cazare este de 15.

Facilitati: TV in camera, baie pe hol, cate 2 bai pe fiecare nivel, acces la bucataria complet utilata, situata la parter, foisor in curte, ideal pentru servirea mesei dar si pentu relaxare, loc special amenjat pentru gratar, posibilitatea de a pescui pentru cei pasionati ca urmare a prezentei lacurilor din zona, parcare.

Turistii dornici de aventura au posibilitatea de a vizita monumentele, muzeele precum si celelalte obiective turistice din Constanta.

Ora Check In: 11:00        

Ora Check Out: 11:00


Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Oferte de cazare in Mamaia

cazare.org promo

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.