header

Restaurante si Localuri in Mamaia

Restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese complete sau a unor gustari intre doua bai in mare. Totusi, exista cateva zone in care sunt concentrate mai multe restaurante: Cazino, Satul de Vacanta si Perla.

Terasa Gurmanzilor din Mamaia se bucura de o asezare deosebita in zona Cazino-ului, langa piata Promenada una din principalele atractii ale turistilor. 

In cadrul terasei clientii au posibilitatea de a savura delicioase meniuri cu specific atat romanesc dar si international, pentru a impaca in acest sens toate categoriile de clienti.

Restaurantul Florida face parte din cadrul hotelului cu acelasi nume si se bucura de o capacitate de 120 de locuri reprezentand combinatia ideala dintre eleganta si confort, fiind alegerea perfecta atat pentru un mic dejun copios alturi de prieteni sau familie dar si pentru o cina de afaceri sau alt tip de intalnire.

Anterior12Următor

Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.