header

Restaurante si Localuri in Mamaia

Restaurantele si terasele sunt numeroase, insirate pe toata faleza si ofera turistilor posibilitatea servirii unor mese complete sau a unor gustari intre doua bai in mare. Totusi, exista cateva zone in care sunt concentrate mai multe restaurante: Cazino, Satul de Vacanta si Perla.

Terasa Gurmanzilor din Mamaia se bucura de o asezare deosebita in zona Cazino-ului, langa piata Promenada una din principalele atractii ale turistilor. 

In cadrul terasei clientii au posibilitatea de a savura delicioase meniuri cu specific atat romanesc dar si international, pentru a impaca in acest sens toate categoriile de clienti.

Restaurantul Florida face parte din cadrul hotelului cu acelasi nume si se bucura de o capacitate de 120 de locuri reprezentand combinatia ideala dintre eleganta si confort, fiind alegerea perfecta atat pentru un mic dejun copios alturi de prieteni sau familie dar si pentru o cina de afaceri sau alt tip de intalnire.

Anterior12Următor

Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Oferte de cazare in Mamaia

cazare.org promo

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.