header

Oferte ieftine de cazare la pensiuni in Mamaia

Pensiunea Ane-Mary este asezata in statiunea Mamaia, in nord, la 1 km distanta de Hanul Piratilor. Pensiunea se alfa la numai 200 m de plaja. Aici turistii au parte de un tratament deosebit pentru ca vacanta sau concediul acestora sa fie petrecut in cele mai bune conditii. Pensiunea se bucura de o zona linistita, ferita de zgomotul orasului si orice alte neplaceri cauzate de aglomeratia turistilor. 

Pensiunea Coty este situata in Mamaia Nord, in zona Hanul Piratilor, la 500 m de plaja, la 700 m  de Lacul Siutghiol si la 2 km de statiunea Mamaia. Distanta mica fata de mare face ca Pensiunea Coty sa fie foarte cautata in randul turistilor care doresc sa petreaca mult timp pe plaja sau in apropierea acesteia. Zona este ferita de zgomotul orasului si reprezinta un loc perfect pentru o vacanta relaxanta.

 

Pensiunea Seabreeze este o contructie noua, finalizata in anul 2009 si ofera cazare in regim de 3 stele. Serviciile oferite sunt de calitate si se ridica standardelor stelelor la care a fost clasificata. Este situata la 10 minute de plaja si de Kazeboo Beach. Pensiunea este modern mobilata si amenajata pentru a oferi turistilor care ii calca pragul conforul unui concediu deosebit. 

Pensiunea Nufarul este situata la doar 200 de metri de plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia si este clasificata ca avand 3 stele. Este amplasata intr-o zona linistita din punct de vedere al agitatiei statiunii si ofera servicii de cazare ireprosabile.


Pensiunea Siera este o constructie noua, finalizata in 2009. Pensiunea se afla la 3 km distanta de statiunea Mamaia, pe soseaua Mamaia-Navodari si este clasificata la 4 stele datorita conditiilor excelente de cazare pe care le ofera turistilor si serviciilor de calitate se ce ridica asteptatilor celor ce doresc sa isi petreaca vacanta sau concediul aici. 

Anterior12Următor

Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Oferte de cazare in Mamaia

cazare.org promo

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.