header

Oferte ieftine de cazare la Hoteluri in Mamaia

Hotel Bueno este un hotel relativ nou, deschis in anul 2012, situat in partea de Nord a statiunii Mamaia, la 5 de metri distanata fata de plaja. Acesta dispune de 18 camere, 8 dintre acestea avand vederea spre mare. Hotel Bueno este un hotel confortabil, locul ideal unde turistii pot petrece un concediu caracterizat de relaxare, odihna si multa liniste.

Hotel Romantic se bucura de o asezare deosebita in cadrul Statiunii Mamaia, fiind pozitionat chiar pe malul Lacului Siutghioul, la mai putin de 150 de metri distanta fata de malul marii si le ofera turistilor care ii trec pragul cazare in conditii impecabile si servicii ireprosabile, pentru a-i face in acest mod sa revina in fiecare an in acelasi loc.

Hotel Richmond este un hotel nou, ce functioneaza inca din vara anului 2008, fiind clasificat in randul hotelurilor de 4 stele. Acesta se bucura de o situare ideala in cadrul statiunii Mamaia, fiind situat chiar in centrul acesteia, pe partea cu marea, la mai putin de 100 de metri de plaja.
De asemenea mentionam si faptul ca acesta se afla in imediata apropiere a Cluburilor Gossip si Bamboo, principalele atractii ale turistilor.


Hotel Piccadilly este amplasat in centrul statiunii Mamaia, fiind clasificat in categoria hotelurilor de 2 stele fiind unul dintre cele mai atractive si accesibile din punctul de vedere al pretului. Acesta este avantajat de asezarea in apropierea zonei Cazino la mai putin de 100 de metri distanta fata de plaja.

 


Hotel Perla se bucura de un amplasament deosebit in statiunea Mamaia, facand parte din categoria hotelurilor de 3 stele fiind o cladire impunatoare ce ofera un peisaj minunat asupra litoralului Marii Negre. Acesta este ideal pentru cazarea atat familiilor cu copii, tinerilor dar si persoanelor care circula in interes de afaceri.

Anterior12Următor

Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Oferte de cazare in Mamaia

cazare.org promo

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.