header
« Inapoi

Satul de Vacanta

Satul de Vacanta reprezinta zona pitoresca a statiunii, ce gazduieste 31 de restaurante traditionale romanesti, fiecare decorate in stil rustic conform regiunii pe care o reprezinta. Satul de Vacanta dispune de cele mai frumoase suveniruri realizate manual din scoicile adunate din timpul iernii si oferite turistilor in perioada estivala.

Satul de Vacanta este locul ce nu trebuie omis in concediul dumneavoastra petrecut in statiunea Mamaia mai ales daca sunteti insotiti si ce copii. Un loc plin de veselie si jocuri acesta incanta turistii cu instalatii de distractie dedicate atat pentru cei mici (trenulete, masinute) dar si pentru cei tineri si pentru parinti. Satul de Vacanta a fost astfel gandit incat sa imbine toate zonele tarii, restaurante specifice pentru fiecare zona din punct de vedere al amenajarii, mancarii si muzicii. 

Se poate intalni aici si un spatiu de distractie unde se pot gasi piste de bowling, mese de biliard, o serie de discoteci si cluburi. In apropierea Satului de Vacanta, se desfasoara in aproape fiecare an un spectacol de Circ, unde au loc numere de acrobatii ce reprezinta un centru mare de interes in special pentru cei mici.

Cum ajungi in Mamaia

Harta Mamaia

Oferte de cazare in Mamaia

cazare.org promo

Evenimente

Atractii

Discover Scuba Diving

Scufundari

Esti pregatit pentru o noua aventura? Experimenteaza un week-end sub apa si vei descoperi fascinatia lumii subacvatice.

Daca iti doresti relaxare, calm si un strop de aventura pentru week-end ul tau la mare, optiunea cea mai potrivita este o sesiune de Scuba Diving la Europa Yacht Club - Eforie Nord.